ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ

ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ

✓ Το βιολογικό μας παντζάρι είναι ένα γλυκό, όμορφο και ιδιαίτερα υγιεινό λαχανικό, γνωστό για το βαθύ μωβ-κόκκινο χρώμα του. Στη φυσική του μορφή βέβαια μπορεί να προκαλέσει λίγη ακαταστασία (βάφει με το χρώμα του).

✓ Το υπέροχο φυσικό χρώμα του και η γεύση του διατηρούνται στη μορφή σκόνης, εξαιτίας της διαδικασίας ξήρανσης, η οποία επίσης διατηρεί τις βιταμίνες του παντζαριού. Προσθέστε τη σκόνη παντζαριού στα smoothies σας, στο πρωινό, στα δημητριακά ή άλλες νόστιμες συνταγές ωμών τροφίμων.

✓ Απολαύστε τη σκόνη παντζαριού κάθε μέρα, ως μέρος μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Διατροφική αξία ανά 100 γρ. προιόντος

Ενέργεια / 345 kcal/1449 kj

Λιπαρά / 1 γρ.

εκ των οποίων κορεσμένα / <0 γρ.

Υδατάνθρακες / 70 γρ.

εκ των οποίων φυσικά σάκχαρα / 46 γρ.

Πρωτεϊνες / 11 γρ.

Φυτικές ίνες / 6 γρ.

Αλάτι / 0 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Χώρα προέλευσης: καλλιέργειας Καναδά

Βιολογική σκόνη παντζαριού, αποξηραμένη στον αέρα

Χώρα παρασκευής: Ευρώπη

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

  • Αποθηκεύεται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία, πρέπει να ξανακλειστεί καλά για να μην πάρει υγρασία το προϊόν. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής του προϊόντος.
  • Διατηρείται για 2 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής του.

BEETROOT CHEESECAKE

Υλικά Βάσης:

  • 200 γρ. μπισκότα
  • 100 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν τρίμμα. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο να ενωθούν. Μεταφέρουμε το μείγμα σε τσέρκι και το τοποθετούμε στο ψυγείο.

Υλικά για τη Γέμιση Λάϊμ:

  • 500 γρ. skyr (ισλανδικό γαλακτοκομικό προϊόν σαν φρέσκο τυρί/γιαούρτι)
  • 1-15 ml χυμό λάιμ
  • 2-4 κουταλιές σούπας σιρόπι σφενδάμου
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ζελατίνη και 50 ml κρύο νερό

Εκτέλεση της Γέμισης Λάϊμ:

  • Αναμειγνύουμε τη ζελατίνη με το νερό μέχρι να βράσει, ανακατεύοντας καλά
  • Το αφήνουμε στην άκρη
  • Αναμειγνύουμε το skyr, το λάιμ και το σιρόπι σφενδάμου και προσθέτουμε τη ζελατίνη. Αδειάζουμε το μείγμα στη βάση με τα μπισκότα.
  • Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.

Υλικά για τη Γέμιση με Βατόμουρο και Παντζάρι:

  • 500 γρ. skyr
  • 2-4 κουταλιές σούπας σιρόπι σφενδάμου
  • 150 γρ. βατόμουρα πολτοποιημένα και σουρωμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας The Organic Lab Beetroot Powder
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ζελατίνη και 50 ml νερό

Εκτέλεση της Γέμισης Βατόμουρο με Παντζάρι:

  • Ακολουθούμε τις ίδιες οδηγίες όπως τη γέμιση με λάιμ.
  • Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες πριν σερβίρουμε.